Brigittes friskvård

Jag erbjuder öronakupunktur/akupressur, Må Bra-träning, te och hantverk.

Om mig

Jag heter Brigitte Austrup och är legitimerad sjukgymnast. Mina 25 års yrkeserfarenheter och personliga erfarenheter har förändrat min syn på hälsan. Det finns ett samband mellan kroppen, tankar och känslor. Allt står i förbindelse med varandra och är en fråga om balans. Du har en kropp men är en själ.

Jag ger behandling i förebyggande och balanserande syfte, för återhämtning efter en alltför stressad livssituation, vid smärtor, inre oro, sömnsvårighet och för att förbättra din självkänsla.

Brigitte Austrup

Må Bra-träning

Må Bra-träning är en kombination av olika kroppsövningar, massage och meditation. Det är en övning i mental närvaro och hjälper dig att komma i balans och förbättra din kroppskännedom och självkänsla. Behandlingen förbättrar sömmen och koncentrationen. Med hjälp av andningen kan du frigöra din kropp från spänning och smärtor och uppleva avslappning samt få inre lugn och ro.

Må Bra-träningen hjälper dig att upptäcka självläkande krafter och att skaffa dig ett verktyg för att må bra i din kropp.

Pris: 600 kronor, cirka en timme. I behandlingen ingår öronakupunktur/akupressur vid behov.

Öronakupunktur/akupressur

Örats akupressurpunkterKänner du dig trött, sover du dålig eller har du smärtor?  Behandlingen är smärtlindrande, lugnande och hjälper dig att sover bra. Varje organ eller funktion i kroppen har en motsvarande reflexpunkt i örat som används för diagnos och för behandling. I behandlingen ingår diagnostik, att undersöka örat efter ”aktiva punkter”och att stimulera de aktiva punkterna med akupunkturnål eller kulplåster. Aktiva punkter visar en obalans i kroppen. Behandlingen är balanserande och kan kombineras med andra behandlingsmetoder.

Pris: 350 kronor

Te Mitt i Årset

I affären finns ett spännande sortiment av olika sorters te. Te har ett högt innehåll av mineraler, vitaminer och antioxidanter och är uppiggande och lugnande. Du är välkommen att provsmaka!

Jag erbjuder teprovning för mindre grupper i butiken. Det ingår provsmakning av olika sorters te, information om te, tillredning och tedrickande i andra länder.

Pris: 500 kr  (högst 10 personer/gång)

Hantverk

I min egen återhämtning efter en tuff livssituation har jag hittat kraft och glädje i att göra hantverk. Jag spinner och tovar ull från mina egna får och tillverkar smycken med äkta ädelstenar. Att arbeta med händerna får hjärnan att komma i balans och kroppen kan slappna av.

Mitt första tovade troll heter Kalil och är en vis gammal trollprofet som skickar ut sina hjälptroll för att ge stöd till särskilda människor. Varje hjälptroll får ett brev från Kalil till sin människa för vägledning. Hör gärna av dig för information och beställning.

 

Kontakt

Brigitte Austrup

Telefon: 076-800 23 72

E-post: brigitte@mittiarset.se

Öppettider

Onsdagar kl. 11-18

Lördagar kl. 11-16  

Vi kan också öppna efter överenskommelse.

När flaggan och skylten hänger uppe är du välkommen även andra tider!

Välkomna in och titta! 

       

       🌷🌷🌷🌷